fbpx
Acasa Promo Manhaé Ménopause sărbătorește Ziua Internațională a Menopauzei cu oferte sinergice, pentru simptomele „vizibile” și „invizibile” ale menopauzei

Manhaé Ménopause sărbătorește Ziua Internațională a Menopauzei cu oferte sinergice, pentru simptomele „vizibile” și „invizibile” ale menopauzei

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 66 vizualizari 7 minute timp estimat

Manhaé Ménopause, suplimentul natural pentru simptomele perimenopauzei și menopauzei, lider de piață în Franța, sărbătorește Ziua Mondială a Menopauzei, 18 octombrie, cu oferte speciale pentru doamnele aflate în această etapă a vieții lor. Ofertele sunt valabile toată luna octombrie pe site-ul www.vitavea.ro.

Chiar dacă menopauza vine cu provocări la adresa stării de bine și a sănătății femeilor, există soluții naturale care să le readucă echilibrul fizic și emoțional, astfel încât vârsta matură să însemne viață trăită fără stres și cu bucurie alături de cei dragi.

Manhaé Ménopause este soluția naturală, fără hormoni și fitohormoni, care acționează pe trei direcții mari: reducerea bufeurilor și a transpirațiilor nocturne prin influențarea mecanismelor de termoreglare, reducerea inflamațiilor, a uscăciunii vaginale și a disconfortului creat de sindromul premenstrual prin efectul antiinflamator al omega 3, și pe confortul emoțional și combaterea stresului oxidativ, prin vitaminele și mineralele cu rol anxiolitic și antioxidant.

Suplimentele Manhaé Ménopause sunt compatibile cu terapia de substituție hormonală, demonstrând rezultate în îmbunătățirea simptomelor asupra cărora terapia de substituție are efect mai redus. Așadar, Manhaé Ménopause este soluția ce se adresează tuturor femeilor, fie că urmează sau nu o terapie de substituție sau preferă soluții bazate pe
ingrediente naturale.

Ofertele create pentru Ziua Internațională a Menopauzei, disponibile pe www.vitavea.ro, combină Manhaé Ménopause cu alte produse din gama de sănătate și frumusețe Manhaé pentru efecte benefice sinergice. Astfel, nu numai simptomele ”invizibile” ale menopauzei (bufeuri, insomnii, anxietate, uscăciune intimă) au parte de îngrijire, ci și cele care lasă urme ”vizibile” (căderea părului, riduri fine, ten cu aspect mai obosit, creșterea în greutate etc.).

Vă invităm să descoperiți propunerile de pachete ce asociază suplimente pentru menopauză cu cele împotriva căderii părului, pentru controlul greutății și al celulitei, pentru sănătatea pielii sau pentru echilibrul emoțional. Toate suplimentele se bazează pe combinații de plante, vitamine și minerale cu eficiență demonstrată de studii, sigure pentru consum, fără efecte adverse și potrivite pentru cure repetate sau pe termen lung.

Despre Gama Manhaé

Gama de suplimente alimentare Manhaé s-a lansat în România în luna martie acestui an. Brandul Manhaé face parte din gama de suplimente alimentare naturale Vitavea, ce conține peste 1200 de produse. Dintre acestea, în România sunt distribuite brandurile Manhaé, pentru sănătate și frumusețe feminină, Ultrabiotique, pentru echilibrul microbiomului, și Ultradigest, pentru confort digestiv.

Anul acesta Manhaé Ménopause a împlinit 20 de ani de la lansarea în Franța, unde a devenit produsul favorit de menopauză al franțuzoaicelor. În tot acest timp, în jurul acestui produs s-a dezvoltat o întreagă gamă de suplimente naturale destinate sănătății și frumuseții femeilor, pentru orice etapă a vieții lor.

Gama de sănătate cuprinde și suplimente destinate femeilor la vârsta fertilă, precum cele pentru sarcină și alăptare, care asigură necesarul de nutrienți al mamei în perioada de preconcepție și sarcină, iar produsul de alăptare, pe bază de fenicul, stimulează lactația în mod natural. Manhaé Circ Action® este destinat sindromului de picioare grele, pentru că stimulează circulația periferică și are efect antiinflamator. Manhaé Intima Équilibre este, probabil, singurul produs destinat echilibrului microbiomului vaginal cu administrare orală. Conține un lactobacil specific florei vaginale – Lactobacillus Crispatus – care, alături de celelalte ingrediente din compoziție, restabilește echilibrul florei intime și menține nivelul de Ph ostil agenților patogeni. Și, nu în ultimul rând, Manhaé Sérénité s-a dovedit un aliat important în managementul stresului și în menținerea echilibrului emoțional.

Suplimentele de sănătate au și o replică pentru frumusețe, tot cu ingrediente naturale, care, pe lângă beneficiul principal, au efect de reparare și diminuare a stresului oxidativ la nivelul celulelor. Manhaé Coupe Faim reduce pofta de zahăr și sporește senzația de sațietate datorită conținutului de cupru și extractului de roșcove, Manhaé Minceur Expert, expert în slăbire, contribuie la arderea grăsimilor din zona abdomenului și a grăsimii viscerale (de pe organele interne) și are un excelent efect de drenaj limfatic. Manhaé Cap Expert conține un complex de drojdie și keratină cu rezultate foarte bune în creșterea și revitalizarea părului, iar Manhaé Collegene Expert a demonstrat în studiile de consumator un plus de 66% în ceea ce privește fermitatea pielii, datorită combinației de colagen, elastină și acid hialuronic.

Despre Grupul Havea

Produsele din gama Vitavea, distribuite și în România, sunt fabricate în Franța de Grupul Havea. Cu 350 de milioane de euro cifră de afaceri și peste 200.000 de produse vândute în fiecare zi, în peste 70 de țări, Havea este liderul european în producția de suplimente alimentare naturale. În România, produsele din gama Vitavea sunt disponibile în principalele lanțuri de farmacii fizice și online, precum și pe site-ul propriu, www.vitavea.ro.

 

Social Media:
Facebook: Vitavea Romania
Instagram: vitavea_ro
YouTube: @VitaveaRomania
Tik Tok: Vitavea_Romania

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies