fbpx
Acasa Promo Descoperă Articlar HyaluCollagen esențial pentru mobilitate și articulații sănătoase

Descoperă Articlar HyaluCollagen esențial pentru mobilitate și articulații sănătoase

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 42 vizualizari 4 minute timp estimat

Colagenul este o proteină esențială pentru sănătatea și funcționarea articulațiilor. Această proteină este cea care ajută la prevenirea deteriorării și ruperii cartilajelor în momentul în care facem diferite mișcări. Odată cu înaintarea în vârstă, producția naturală de colagen din organism scade, ceea ce poate duce la deteriorarea articulațiilor si la apariția diverselor afecțiuni. 

Colagenul, ingredientul cheie din Articlar HyaluCollagen de la Alevia solubil, reprezintă o combinație unică de peptide bioactive din colagen hidrolizat, de care organismul are nevoie pentru a produce colagen sănătos. Oferă o absorbție rapidă și eficientă, menține elasticitatea și flexibilitatea ligamentelor și a cartilajelor. Aceasta se datorează structurii sale moleculare unice, care permite penetrarea profundă în matricea extracelulară a articulațiilor. Acest mecanism de absorbție permite colagenului să acționeze direct asupra țesuturilor articulare, contribuind la regenerarea cartilajelor și reducerea durerilor.

Peptidele naturale Bioactive din Colagen Hidrolizat oferă:

  • Absorbție rapidă și eficientă în organism, parțial în formă intactă
  • Asimilare în țesutul cojunctiv, datorită structurii moleculare
  • Stimulare de fibroblast pentru producerea de colagen, echilibrând ceea ce se pierde prin îmbătrânire și influențele mediului.

Produsul are o formulă premium, complexă și concentrată cu ingrediente patentate, studiate clinic pentru efectul de regenerare a cartilajelor, creșterea mobilității articulațiilor și reducerea durerilor articulare. 

Articlar HyaluCollagen oferă o abordare completă, bazată pe dovezi științifice, pentru sănătatea articulațiilor, de la absorbție eficientă la stimularea biosintezei de colagen și susținere nutrițională.

Beneficiile produsului:

  • Stimulează formarea naturală a colagenului
  • Ajută la regenerarea naturală a cartilajelor articulare
  • Susține sănătatea și flexibilitatea articulațiilor și ligamentelor
  • Reduce durerile articulare
  • Menține mobilitatea articulațiilor și circulația la nivelul acestora
  • Contribuie la ameliorarea simptomelor precoce ale afectării articulațiilor, membrelor și coloanei vertebrale
  • Contribuie la menținerea sănătății articulațiilor în caz de suprasolicitare (în sporturile de performanță).

Mod de utilizare:

Doză zilnică: se iau 2 pliculețe pe zi care conțin doza forte 10.000 mg de colagen alături de extracte și micronutrienți.

Descoperă toată gama Alevia pe magazinul online https://www.alevia.com.ro/, dar și pe rețelele de socializare: Instagram: alevia.com.ro și Facebook: https://www.facebook.com/AleviaRomania .

Găsiti produsele Alevia în farmacii și plafare.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies