fbpx
Acasa Promo MOHITO Bohemian Delight: Eleganță lejeră pentru un sezon de toamnă plin de stil

MOHITO Bohemian Delight: Eleganță lejeră pentru un sezon de toamnă plin de stil

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 24 vizualizari 3 minute timp estimat

În această toamnă, MOHITO lansează colecția Bohemian Delight, o incursiune captivantă în universul boho, adaptat perfect pentru ținutele de zi cu zi. Inspirată de romantism, influențe western și o notă de relaxare casual, colecția este destinată femeilor care prețuiesc atât confortul, cât și farmecul subtil.

Cu piese în nuanțe pământii ce evocă legătura cu natura, colecția reflectă spiritul atemporal al stilului boho. În contrast, negrul clasic este introdus pentru a adăuga un plus de rafinament și utilitate în acest sezon răcoros.

Trendul emblematic cowboy core este la mare căutare în colecția Bohemian Delight, cu franjuri jucăușe care îmbracă jachete, veste și chiar pantaloni. Acest detaliu dinamic oferă fiecărei ținute un plus de mișcare și energie. Un alt element interesant este utilizarea țintelor, nu doar pe accesorii precum genți și curele, ci și pe vestele inspirate din stilul cowboy, conferind un aer rustic și îndrăzneț.

Mohito

Accesoriile sunt esențiale pentru a desăvârși acest look. Pălăriile cu boruri largi, eșarfele cu imprimeuri îndrăznețe și puloverele tricotate lejer completează perfect atmosfera nostalgică a stilului western. Mai mult, acestea sunt ideale pentru zilele cu vreme schimbătoare din această perioadă a anului.

Mohito

Și, bineînțeles, denimul și pielea întoarsă sunt elementele clasice care nu pot lipsi dintr-o colecție cu influențe western. Jachetele confortabile, pantalonii cu croială largă și fustele lungi realizate din aceste materiale clasice sunt mereu la modă. Ele servesc drept bază ideală pentru elementele moderne, creând echilibrul perfect între stilul actual și eleganța clasică.

Simte libertatea și descoperă eleganța fără efort a colecției Bohemian Delight, disponibilă acum în magazinele MOHITO și online pe mohito.com.

 

Modelul Gina Chirilă este vedeta acestei campanii, iar ședința foto organizată de MOHITO a avut loc la Palatul Ciekocinko din Polonia.

 

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies