fbpx
Acasa Promo Îngrijirea tenului cu tendință acneică vara

Îngrijirea tenului cu tendință acneică vara

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 130 vizualizari 3 minute timp estimat

Tenul cu tendință acneică necesită o rutină de îngrijire atentă și produse selecționate cu grijă pentru a preveni apariția sau agravarea problemelor acestuia. Vara poate fi o provocare, dar este important să îl îngrijești cu atenție, deoarece căldura, umiditatea sau expunerea prelungită la soare pot agrava problemele tenului tău.

Iată câteva sfaturi utile:

Curăță tenul atât dimineata, cât și seara – curățarea este esențială pentru a îndepărta excesul de sebum, impuritățile sau celulele moarte care pot bloca porii.

Apa micelară izotonică No Spot de la Doctor Fiterman este recomandată pentru tenul mixt și gras cu tendință acneică și este testată dermatologic. Curăță impuritățile și excesul de sebum, fără să usuce tenul și redă elasticitatea și fermitatea pielii. Aceasta este izotonică și nu irită mucoasa oculară, îndepărtând eficient impuritățile tenului.

Gelul purifiant de curățare NO SPOT curăță și exfoliază blând tenul cu ajutorul agenților de curățare de origine naturală și derivaților din cocos, fără să usuce, matifiază și reduce excesul de sebum, deblochează porii și reduce cu 65,15% numărul de imperfecțiuni severe și hidratează.

Șervetelele umede purifiante NO SPOT au o formulă specială, fără alcool, care uniformizează textura tenului, lasă pielea catifelată, și calmată și conferă senzație de prospețime.

Hidratează și restabilesc pH-ul fiziologic al tenului. Testate dermatologic.

Hidratează tenul – hidratarea adecvată este esențială chiar și pentru tenul gras, deoarece lipsa hidratării poate stimula glandele sebacee să producă mai mult sebum.

Recomandată pentru tenul gras, cu tendință acneică, mai ales în zona T, testată dermatologic și cu acțiune sebostatică, crema sebo-reglatoare NO SPOT SEBOFIX reduce secreția de sebum cu 29,36% și crește nivelul de hidratare al pielii cu 39,59%, lăsând tenul matifiat și regenerat.

Avantaje:

  • Testată dermatologic
  • Non Comedogenică
  • Efect vizibil, încă din primele zile de utilizare

Nu uita de protecția solară – este esențială pentru prevenirea deteriorării pielii. Alege un produs non-comedogenic.

Doctor Fiterman SUN PROTECT SPF 25 este o cremă hidratantă ce conferă triplă protecție împotriva arsurilor solare, foto-îmbătrânire și a apariției petelor pigmentare. Asigură protecție completă pentru toate tipurile de piele împotriva razelor UVA, UVB, HEV și IR-A.

Beneficiile cremei:

  • Textură potrivită pentru toate tipurile de ten.
  • Pătrunde ușor în piele fără a lăsa urme albe
  • Fără senzație lipicioasă.

Pentru a descoperi toată gama de produse Doctor Fiterman, te invităm pe www.shopfiterman.ro.

Pentru noutăți despre produsele te invităm să ne urmărești pe paginile de social media: https://www.facebook.com/LaboratoareleFiterman și https://www.instagram.com/fitermanpharma/

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies